ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ €49
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Cart 0 0,00
Cart 0 0,00

Τρόποι πληρωμής

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

 Μπορείτε να εξοφλήσετε κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας. H επωνυμία του καταθέτη να ταυτίζεται με την επωνυμία με την οποία έχει γίνει η παραγγελία.

 Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει μέσα σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών. Μετά το πέρας του χρόνου αυτού η παραγγελία θεωρείται άκυρη.

 Τα προϊόντα δεσμεύονται μόνο μετά την κατάθεση του πλήρους αντιτίμου στην τράπεζα και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα την ημερομηνία που έγινε η κατάθεση. Σε περίπτωση που τα προϊόντα σας έχουν εξαντληθεί, τα χρήματα θα σας επιστραφούν στον λογαριασμό σας εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Εταιρείας είναι:

Εθνική Τράπεζα: IBAN: GR8401101930000019362829038

Δικαιούχος λογαριασμού: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ.

 Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα, τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του προϊόντος μέσω αντικαταβολής. Η εξόφληση πραγματοποιείται με μετρητά στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Οι αγορές που πραγματοποιούνται μέσω του rinio.gr γίνονται εντός Ελλάδος με την χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας υπό την προϋπόθεση νόμιμης χρήσης αυτής. Oι κάρτες οι οποίες είναι αποδεκτές είναι οι Visa, Electron Visa, MasterCard, Maestro, Discover.

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.

preloader